Парти агенция Sunny Kids

Кои сме ние?

парти агенция sunny kids детски рождени дни събития и партита
парти агенция sunny kids детски рождени дни събития и партита

Представяме Ви част от екипа на Съни Кидс!

Ние сме усмихнати, забавни и чаровни каки и батковци, които се стараят винаги да се раздават на 100 процента. Отзивчиви и точни, ние сме специалисти по усмивки, и то не какви, а безброй и слънчеви! Всеки един от нас притежава качества на актьор, педагог и супер-усмихвач, които не можете да подминете току-така. С нас всяко събитие е празник, а всеки празник превръщаме в незабравимо събитие.

Нашата мисия е да допринесем за веселбата на събитието. Нашата цел е да накараме рожденика да се чувства специален, а гостите да разказват за партито с ентусиазъм дълго след това. За времето, в което сме с Вашите деца, ние ще ги веселим, ограничавайки се  от неприлични и вулгарни думи, каквито сме чували други аниматори да използват. Служим си с любов и уважение към децата, стараем се да изградим отборен дух и да учим децата да си помагат.

Игрите и заниманията подбираме така, че да съответстват на възрастовата група. Безопастността за нас е приоритет, така че всички реквизитни материали и костюми са съобразени със своето предазначение и са напълно безвредни за малчуганите. Отворени сме за всякакви идеи, препоръки и сме изключително гъвкави, спрямо Вашите изисквания и желанията на децата. Можете да бъдете сигурни, че ние сме от хората които наистина обичат това, което правят и този факт се отразява и върху нашата работа. Весело парти със Съни Кидс!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност