Партипедия

 • Възрастова група: 1-3 години
 • Подходящи теми: Маша и мечока, Мини и Мики маус, Мечо Пух
 • Препоръки за весело парти: Поканете гостите около 30 минути по-рано от часа, в който сте придвидили аниматорът да започне своята пограма. По този начин мъниците ще са свикнали с обстановката и ще са се опознали един с друг, когато дойде време за игрите. За дечицата на тази възраст обикновено контактуването с връстници е много интересно и ново занимание, защото те все още нямат толкова активни социални контакти. Игрите в група се получават на малко по-късен етап, затова предпочитаме да наблягаме на музика и танци, куклен театър, индивидуални игри, търсене на нещо скрито, преследване на сапунени мехури и още много други занимания. На първо място за нас е сигурността на децата, затова препоръчваме да изберете обезопасено помещение за веселбата, по възможност в отделна зала от тази за възрастните. По този начин малките по-малко се разсейват, а вие можете да се разнообразите за известно време. Оставете разопаковането на подаръците за вкъщи – това би било идеален завършек на емоционалния ден за детето. Ако отворим подаръците по време на тържеството, рискуваме да изгубим вниманието рожденика, за когото вълнението от новите играчки, книжки и дрешки е огромно. Не забравяйте фотоапарата – снимките ще запечатат тези важни моменти и ще носят сладка носталгия, когато ги разглеждате след време. Ние предлагаме професионален фотограф и страхотни снимки, които ще получите до 3 работни дни след пратито по имейл.
 • Изпращайте ни най-усмихнатите снимки на имейл pa@sunny-kids.bg – за нас доволните клиенти са най-голямата награда.
 • Възрастова група: 3-6 години
 • Подходящи теми: Замръзналото кралство, Спайдърмен, Костенурките Нинджа, Маша и Мечокът, Снежанка, Споундж Боб, Миньоните, Рапунцел и др.
 • Освен рождените и имените дни, много популярни са Мини баловете на завършващите подготвителни групи. Ние ще направим празника незабравим за цялата група и ще накараме децата да се чувстват като истински принцеси и принцове! Записванията започват още през април!
 • Децата на възраст „детска градина“ са много щастливи, когато дойде някой техен любим герой. Те вярват с цялото си сърце, че това наистина е той – излязъл е от приказката или филмчето, и е пристигнал специално за техния празник! Те са изключително доверчиви, което много помага на аниматорите да си свършат максимално добре работата. 
 • Практически съвети: Обикновено в детските градини максималното време, в което ни позволяват да останем е 60 минути. Времето е напълно достатъчно, за да успеем да накараме рожденика да се почувства специален. Не винаги в детската градина може да се носи торта, но все по-често срещаме креативни идеи на дейни мами, които успяват да направят домашна картонена торта с парчета, пълни с лакомства, които децата ог групата могат да отнесат у дома. Това е една наистина добра алтернатива, ако във Вашата детска градина не позволяват да се внася истинска торта. Тортата, в случай, че все пак успеете да я уредите за празненството, задължително трябва да има сертификат. Ние предлагаме такива сладки изкушения, за да Ви улесним максимално. Можете да намерите различните видове торти и да изберете картинки или захарни фигурки и пълнеж в каталога от менюто.
 • Възрастова група: 7-10 години
 • Подходящи теми: Замръзналото кралство, Сой Луна, Споундж Боб, Миньоните, Пиратско приключение, Околосветско пътешествие, Парти „Супер модел“, Арт парти, Парти „Музика и игри“, само аниматор
 • Често, освен класическите рождени дни, правим програми за започване или завършване на учебната година, Коледни партита със Снежанка и Дядо Коледа в училище и др., като може да се организират един клас, няколко паралелки или дори например децата от 1 до 4 клас. 
 • Тази възрастова група позволява на аниматорите да развихрят въображението си, тъй като децата са достатъчно големи да участват осъзнато в различни състезателни, щафетни и творчески игри и в същото време да бъдат лесно направлявани. Те вече са свикнали да общуват с други техни връстници, да бъдат внимателни към по-малките, ако има такива, и да бъдат самостоятелни. 
 • Практически съвети: Уверете се, че мястото за провеждане на парти е достатъчно широко, защото за организиране на разнообразни игри е необходимо повече пространство. Колкото повече деца участват в състезанията, толкова повече място е необходимо. Също така е добре да имат организирана собствена маса за почивка и похапване, за да не се разпръсват и за да е по-лесно за аниматора да следи местоположението на всяко дете. Нашите аниматори ще се погрижат всяко едно от тях да бъде доволно и щастливо. Когато организирате партито, поканете гостите 15-20 минути по-рано от старта на програмата, защото често гостите закъсняват и се налага прекъсване на игрите и заниманията, които аниматорът провежда. Тогава децата се разсейват, рожденикът приема подаръци и поздравления, а през това време групата трябва да чака търпеливо (което не винаги се получава).  
 • Възрастова група 10-16 години
 • Подходящи теми: Дискотека, Състезания, Предизвикателства, Супер модел, Арт парти, Музика и игри, Околосветско пътешествие, Караоке.
 • Организационни идеи и препоръки: Оставете децата изцяло в ръцете на нашия екип по време на забавлението. Определете зона за похапване и достатъчно свободно пространство за игри и танци. Съобразете се с желанията на рожденика, защото той вече има свое аргументирано мнение за това как ще протече партито. Уверете се, че по-голямата част от гостите наистина искат да се забавляват, вместо да прекарат времето на телефоните си. Може да организирате и фотокът, съобразен се тематиката. Попитайте предварително тийнейджърите как си представят купона – обичат ли да танцуват или по-скоро се забавляват, изпълнявайки предизвикателства. Обсъдете това по телефона при поръчка на парти, за да знаем как да подготвим заниманията и игрите за случая. Много добра идея е да включим за партито и ДиДжей, ако децата обичат да пеят и танцуват. Музиката е чудесен помощник и винаги създава празнично настроение. Ние знаем, че в тази възрастова група хлапетата вече се смятат за големи и се отнасяме кам тях като с възрастни, и все пак с едно наум, че въпреки всичко са си деца.
 • Изпращайте ни най-яките снимки от тийн партита на имейла, а ние ще ги вклчим в галерията на сайта ни.
 •  

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност